Livet i haven
Livet i haven

Kolonihaveforbundet stiller en række rådgivningsydelser om havebrug til rådighed for medlemmerne.


Rådgivning i havedyrkning

Rubrikken Planteviden indeholder en lang række artikler om plantedyrkning, bekæmpelse af plantesygdomme og skadedyr samt haveindretning.
Havebladet, som udkommer 5 gange årligt, bringer løbende artikler om havefaglige emner, som er relevante for årstiden.


"Den grønne telefon" er åben på forbundskontoret hver tirsdag kl. 9 – 13. I dette tidsrum kan du ringe på tlf. 38 28 87 50 og få en snak med havebrugskonsulent Grethe Bjerregaard om problemer i haven og om planter og have i det hele taget.

 

Du kan også sende en e-mail til gb@kolonihave.dk med spørgsmål, kommentarer, sjove historier eller oplevelser. Du kan forvente svar på din mail løbet af en uges tid.

 

Forbundets 30 havebrugskonsulenter udgør et højt kvalificeret fagligt netværk, og til hver af Forbundets kredse er der knyttet en havebrugskonsulent, som tilbyder faglig rådgivning til haveforeninger og kolonister.

  • Find kredsens havebrugskonsulent hér.
  • Takster for konsulenternes rådgivning kan du finde hér.


Havepræmiering

Forbundets havepræmieringsordning omfatter uddeling af godt 800 præmier hvert år for haver, som udvælges i samarbejde mellem haveforeningerne og Forbundets havebrugskonsulenter. Præmieordningen omfatter den veldyrkede have, haver som dyrkes særlig miljøvenligt og haver, som er indrettet med særlig hensyntagen til børn.

Havehjørnet

Gøremål: november - februar

Planteafstand - Kompost- Udtynding - Væksthuset- Græsplænen

 

06-07 dec cotoneaster Jann P

 

Læs mere…

Søg på kolonihave.dk