Havens pleje
Bedre udnyttelse af resurserne

08 09 John monets have og zell am zee 008

Et gult/orange farvet forårsbed.

I morfars prydhave har det altid været målet at få nogle smukke havepartier uden at skulle investere al for mange kræfter og midler. Kort og godt drejer det sig om at gøre tingene på det tidspunkt hvor du opnår det smukkeste resultat ved at anvende færrest resurser og energi.
Om efteråret i september sker der ikke så meget i haven, det vil med andre ord sige at i dette tidsrum er der mange aktiviteter som kan udføres, i stedet for at vente til foråret.
Hvis du lægger forårsløg nu evt. samtidig med at du planter tidlige sommerblomster, behøver du kun at kultivere og gøde i perioden fra nu af og indtil næste forår. Jeg vil især anbefale dig at plante alle arter af stedmoder, forglemmigej, Bellis og gyldenlak.
John Henriksen, Havebladet 4/2014

Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk