Havens pleje
Tilbehør i haven

13 Juul 3 2016 Det gamle træ med potter

Nogle træer bliver med tiden for store, men det betyder ikke, at de nødvendigvis må lade livet helt og holdent. Hvis de har den rigtige form kan de blive en smuk skulptur, der oven i købet skifter med årstiderne. Der kan gå en hel del år før træet ikke kan mere.
Carsten Juul, Havebladet 3/2016

Racerbil

13 Juul 3 2016 Ræserbil som gyngeEn gynge er der i enhver have med respekt for børn og børnebørn. Racerbiler som gynger ser man dog nok ikke hver dag.
Carsten Juul, Havebladet 3/2016

 

 

 

Vandopsamler

13 Juul 3 2016 Vandopsamler med overløbVandopsamling er noget der virkelig batter når der skal vandes. Vandet har den rette temperatur, det er som regel mere kalkfrit end vandhanevand og så er det gratis. Ideen er hermed givet videre.
Carsten Juul, Havebladet 3/2016

 

Arbejdsbord

13 Juul 3 2016 Arbejdsbord i hjørnetDen drevne kolonist finder hurtigt ud af at gøre arbejdet lettere for sig selv. Dette arbejdsbord rummer stort set hvad der er brug for.
Carsten Juul, Havebladet 3/2016

Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk