Havens opskrifter
Kandiserede rosenblade

Du skal bruge blomster af hybenroser, flormelis og æggehvide. Det griser lidt, men det er nemt at lave.

 

Rør en tynd glasur af æggehviden med flormelis. Dyp bladene i glasuren og læg dem til at tørre på bagepapir eller et fad smurt i olie. Bladene tørrer godt en dag i et luftigt rum. De færdige blade bruges oven på fx en citron- eller chokoladekage eller som lidt sødt til teen.
AneMette Olesen, Havebladet 4/2014

Søg i Havehjørnet


Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk