Havens opskrifter
Rosensyltetøj

200 g frisk plukkede rosenblade, 300 g sukker, saften fra 2 citroner, 2 glas vand

Læg rosenbladene i en kasserolle sammen med sukkeret og saften fra en citron og lad det ligge i blød i 1 time. Kom vandet i og varm det over lavt blus i 45 minutter. Tag kasserollen af varmen og hæld saften fra den anden citron i. Bring det hele i kog. Når det koger slukkes for varmen. Lad det blive koldt inden du hælder det i rengjorte syltetøjsglas.
AneMette Olesen, Havebladet 4/2014

Søg i Havehjørnet


Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk