Havens opskrifter
Rosenvand

300 g kronblade, 2 liter demineraliseret vand

 

Kom bladene i et stort glas og hæld vand over. Sæt låg på og sæt glasset mørkt og gerne kælderkoldt. Lad bladende trække i 2-3 dage til det er dybt rødt og filtrer bladene fra. Hæld derefter på flasker og stil dem i køleskabet, hvor rosenvandet kan holde sig i et par uger. Rosenvand egner sig glimmerende til frysning.
AneMette Olesen, Havebladet 4/2014

Søg i Havehjørnet


Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk