Havens læsestof
Konfekt man selv kan lave

Hjemmelavet konfekt skal laves hele året og hører ikke kun til i julen. Det mener Julie Hey, der er udkommet med en ny bog om hjemmelavet konfekt. Bogen indeholder opskrifter på både klassisk og moderne konfekt, konfekt med bagt marcipan og festlig konfekt, som børn vil elske både at lave og at spise. Med instruktive trin for trin forklaringer bliver du indført i alle kunstens begreber, blandt andet temperering af chokolade, gode ideer til hjemmelavet drys og tips til nye måder at bruge den pynt, man kan få i butikkerne. Så inviter dine børn, børnebørn og forældre ud i køkkenet og lav nem og lækker konfekt med enkle råvarer. Men brug fantasien og lav flotte og farverige drys af blendede nødder, tørrede blomster, frugter og bær. Det er en hyggelig og afslappende måde at være sammen på, man undgår mel og æg i hele køkkenet, og alle vil nyde det.
Hey! Der er hjemmelavet konfekt
Af Julie Hey
Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck Schønberg
128 sider for 199,95 kr. vejledende.
Hans Preisler, Havebladet 5/2015

Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk