Havens læsestof
Romantiske haver

Mange drømmer om at skabe en frodig romantisk have og i bogen ROMANTISKE HAVER giver Claus Dalby en overdådig kilde til inspiration, ideer og tips.

Gennem flere sæsoner har forfatteren rejst Europa tyndt og besøgt og fotograferet romantiske haver, mere end tyve er det blevet til. Flere haver er besøgt mere end én gang og på forskellige årstider, så variationen er stor med haver af vidt forskellig karakter - men med en fælles overskrift - det romantiske. Ud over Rigmors kolonihave i Søborg omtales blandt andre: min egen have, med en kunstners hånd, svensk idyl, i en klasse for sig, som et smykkeskrin, engelsk charme, Angeliques have og fint og fransk. I den romantiske have er roser i højsædet, og derfor er denne bog også en hyldest til roserne, såvel kendte som mere sjældne. Og så behøver jeg vist ikke at nævne de utallige smukke farvefotos i Claus Dalbys sædvanlige fine kvalitet. Jeg kan varmt anbefale dette pragtværk såvel til den nysgerrige kolonist som alle andre.
Romantiske haver
Af Claus Dalby.
Forlaget Klematis.
400 sider for 399,95 kr. vejledende.
Hans Preisler, Havebladet 5/2015

Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk