Havens læsestof
Værd at vide om dyrkning under glas

Væksthus og udestue er fyldt med drømme om solmodne tomater, bugnende drueklaser frodige blomster eller om at indvie børnene i havedyrkningens mysterier.

Men det handler også om muligheden for at dyrke sin sjæl og om et sted, hvor man kan slappe af fra hverdagen og hvile ud i grønne og rolige omgivelser. Et rum omgivet af glas kan være vejen, men du skal lære om praktisk viden om tekniske detaljer og om planter i væksthusets specielle miljø. Bogen giver både fordele og ulemper ved forskellige huse, hvordan du driver planterne frem og får dem til at trives i både bed og krukker, om plads til vennerne, om skadedyr og meget mere. En fin bog med megen inspiration god tekst og fantastiske farvefotos.
Drivhus og udestue
Af Eva Robild
Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.
96 sider for 149.95 kr. vejledende
Hans Preisler, Havebladet 3/2014

Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk