Havens læsestof
Spis vilde planter

De spiselige, vilde danske planter er autentiske, velsmagende og ofte sundere end deres dyrkede slægtninge. De beriger vores menu og bringer samtidig Det Nordiske Køkken i fokus. I bogen Danmarks Natur – spis vilde planter gennemgår forfatterne Dorte Rhode Nissen og Edith Agerbo 52 arter, hvor gror de, hvornår kan man høste dem, forvekslings-muligheder, anvendelse og smag, samt giver opskrifter på hvordan de kan indgå i en lang række retter. Vi får også lidt at vide om regler for indsamling samt respekt for de vilde planter. De 52 arter der gennemgås er inddelt i forår, sommer og efterår, så man ved, hvornår det er tid. En informativ, nyttig lille bog som er god at have med på en tur ud i naturen.
Spis vilde planter.
Af Dorte Rhode Nissen og Edith Agerbo.
Forlaget Gyldendal.
128 sider for 179 kr. vejledende.
Hans Preisler, Havebladet 5/2013

Søg i Havehjørnet


Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk