Havens læsestof
Havenørderi

På få år er det gået fra not til megahot, at være havenørd og selv dyrke sin have. Men da megen viden om havedyrkning er gået tabt, har havenørd og havedesigner Dorthe Kvist skrevet en lille manual om havedyrkning: Byhaven. Kål, Kartofler og Kærlighed.
Bogen henvender sig til folk uden have eller blot en meget lille have: altanen, tagterrassen, gårdhaven, krukkerne og potterne, en trend (kaldet urban farming) som ses blandt unge mennesker i byen, lysten til at dyrke egne urter og blomster. Bogen indeholder en mængde praktisk information til, hvordan du dyrker urter og grøntsager, samt lækre opskrifter på, hvad du kan lave med de hjemmedyrkede sager. En god bog med mange inspirerende ideer og tips, som også kan være nyttige for kolonister.
Byhaven.
Af Dorthe Kvist.
Forlaget Lindhardt og Ringhof.
200 sider for 149,95 kr. vejledende.
Hans Preisler, Havebladet 5/2013

Søg i Havehjørnet


Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk