Havens læsestof
Havebogen for den dovne

14seng161

Hvorfor knokle i haven, når man kan putte sig under dynen eller sætte sig godt tilrette i lænestolen og læse om skønne roser, forheksede parker, berømte anlægsgartnere, små dyr i haven, frokost i det grønne og meget, meget mere.

”Sengelæsning for haveelskere” er ikke en praktisk havebog, mere en underholdende bog om alle tænkelige og utænkelige emner relateret til haven. Lige fra nyslået græs, æbletræer over dræbersnegle og muldvarpe til nabokrig og flagdage. Bogen er en samling små historier om allehånde haveemner fortalt gennem omskrevne gamle tekster, citater og personlige fortællinger, rigt illustreret af gamle tegninger og vignetter. Ren lystlæsning, som man kan indtage, når man har lyst.
Sengelæsning for haveelskere
Af Ole Knudsen og Nanna Simonsen
Gyldendal
200 sider for 249,95 kr. vejledende
Hans Preisler, Havebladet 1/2014

Søg i Havehjørnet


Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk