Havens læsestof
Anderledes kogebog – også for børn

13geniale148

Marie Engbjeg, der står bag madblokken Vanløse blues, har udgivet en anderledes kogebog - Geniale grøntsager - med mange opskrifter.

Her er grøntsagerne hovedingrediensen og kødet er tilbehøret. Grøntsager kan bruges på mange måder, som det fremgår af bogen, rå, såvel som stegte i gryde, bagt i ovn eller have været i køleskabet for at være tilberedte efter opskrifterne. Alle opskrifter er glutenfrie og low-carbon. Bogen er alfabetisk opdelt, starter med agurk og slutter med ærter. Chokolade plus avocado giver lækre chokoladetrøfler og retterne er fulde af sundhed f.eks. brocoliboller. Opskrifterne suppleres med lækre toppings, dips og dressinger.
Børn kan lære at holde af grøntsager med denne bog og vil elske selv at stå i køkkenet og lave mad efter de enkle opskrifter. Husk at nyde tegninger og fotos i denne inspirerende bog, som jeg varmt kan anbefale.
Geniale grøntsager
Af Marie Engbjerg
Nyt Nordisk Forlag Schønberg
206 sider for 249,95 kr. vejledende.
Hans Preisler, Havebladet 1/2016

Havehjørnet OBS!

 

Find artkler

 

Vælg det emne du er interesseret i eller brug søgefunktionen. Søgefunktionen finder du herover, emnerne finder du øverst til venstre i vinduet.

 

Har du spørgsmål om planter?

 

Er der noget, du gerne vil vide om planter, så skriv til Grethe Bjerregaard.Du kan normalt forvente svar i løbet af en uge når du bruger denne adresse: gb@kolonihave.dk